Banner image banner image
banner image banner image Blank
Family Photo
Omdat simpelweg onder een dak wonen niet betekent dat je kinderen je geloof meenemen.
meer weten

De hamvraag is: Wil je jezelf toewijden aan het doorgeven van je geloof aan je kinderen? Dit gaat niet automatisch. Simpelweg onder een dak wonen betekent niet dat je kinderen je geloof meenemen.

Hoewel je jouw kinderen naar een christelijke school kan brengen of naar de zondagsschool of andere activiteiten van de kerk, toch ontwierp God het gezin als de plaats waar de geestelijke waarden worden doorgegeven aan de kinderen. Jij bent de belangrijkste geestelijke trainer van je kinderen.

De gezinsuitdaging is een onderdeel van een wereldwijd initiatief om ouders te motiveren en toe te rusten als de belangrijkste geestelijke trainers van hun eigen kinderen. Een geestelijke leider zijn, is geen optie. Het is de manier waarop God heeft bepaald dat Zijn waarden doorgegeven worden aan de volgende generatie.

Wanneer je jezelf engageert om de gezinsuitdaging aan te gaan, is je engagement hoofdzakelijk tussen jou en God. Als je jezelf inschrijft op deze website zal je engagement een bemoediging zijn voor anderen om eveneens deze uitdaging aan te gaan. Er worden statistieken bijgehouden van alle ouders in Noord-Amerika en over de gehele wereld die de gezinsuitdaging aangaan.

Terwijl deze website verder uitbreidt, heb je de gelegenheid om te delen welke bronnen jij gebruikt om je geloof door te geven aan je kinderen. Wordt vervolgd. Dank je voor je deelname.

Om de sponsors van de 4/14 gezinsuitdaging en hun website te zien, klik hier.

Delen op Facebook