Banner image Banner image
BANNER IMAGE Banner image Blank
Family photo
Pentru că simplul fapt că un copil locuieşte acasă, în sânul familiei, nu este o garanţie că va adopta credinţa părinţilor.
Learn More button

Adevărata întrebare este: Ca părinţi, vă veţi dedica ţelului de a le transmite copiilor credinţa voastră? Aceasta nu se întâmplă automat. Simplul fapt de a locui alături de părinţii săi nu înseamnă că un copil le şi învaţă credinţa.

Chiar dacă vă trimiteţi copiii la o şcoală creştină sau îi duceţi la şcoala duminicală ori la alte activităţi în biserică, planul lui Dumnezeu este ca familia să constituie cadrul în care să le fie transmise copiilor valorile spirituale. Voi, părinţii, sunteţi cel mai important învăţător spiritual al copiilor voştri.

Proiectul Provocare pentru familie face parte dintr-o iniţiativă globală de motivare şi pregătire a părinţilor pentru a fi învăţătorii spirituali primari ai propriilor copii. A fi lider spiritual nu este doar opţional. Ci este calea desemnată de Dumnezeu pentru transmiterea valorilor Sale următoarei generaţii.

Dacă vă angajaţi să acceptaţi Provocarea pentru familie, va fi un angajament luat faţă de Dumnezeu. Dacă vă înscrieţi pe acest site, angajamentul vostru îi va încuraja şi pe alţii să accepte provocarea. Statisticile noastre se referă la părinţii din întreaga Americă de Nord şi din toată lumea care au acceptat şi ei Provocarea pentru familie.

Pe măsură ce se va dezvolta acest site, veţi avea ocazia de a împărtăşi celorlalţi părinţi metodele pe care le folosiţi pentru a le transmite credinţa copiilor voştri. Vă mulţumim pentru participare.

Pentru lista cu sponsorii Provocării pentru Familie 4/14 şi ai acestui site, daţi click aici.